Translate

vrijdag 19 oktober 2012

Carnaval

Nike - sponsor van Armstrong - trekt zich terug, en de Rabobank houdt het ook al voor gezien. Straks blijken voetballers ook doping te gebruiken. Het zijn de voortekenen van een nieuw era. Bob Dylan krijgt toch gelijk!

Starcraft nu nog op schermpjes in cafés, straks life in het - ex-voetbal - stadion! Toeschouwers met een joystick in de hand bevolken de tribunes en gokken op: Terrans of eenheden van Zerg, op Protoss, Kerrigan en andere futuristische figuren.

En Huk en Blizzard zijn onze nieuwe helden.

Een nieuw soort DJ's zullen de spektakels met opzwepende Game-House muziek ondersteunen. En iedereen drinkt Red Bull, want Red Bull geeft je vleugels.

De mens is bezig een SF-wereld te creëren, nog voordat het werkelijkheid wordt! Hebben wij dan zo'n ontzettende haast? Willen wij echt zo graag de creaties uit Star Wars worden?

Zelfs het carnaval gaat veranderen! Mensen gaan zich vermommen als Aliens, terwijl het nog lang niet zo ver is. Hoewel? Gekloonde dieren zoals; schaap Dolly en de koeien Holly en Belle zijn ook al lang geen nieuws meer. Wie weet wat voor rare klonen er inmiddels rondlopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten