Translate

donderdag 14 februari 2013

Bloemenkinderen

Jezus gebruikte meer dan waarschijnlijk cannabis en was een van de eerste mensen die de geneeskundige eigenschappen van deze bloem bij zijn aanhang introduceerde. Zowel hij als zijn discipelen zouden hasjiesj hebben gebruikt bij hun miraculeuze genezingen.

Dat schrijft Chris Bennett in het Zuid-Afrikaanse cannabismagazine High Times, in een artikel met de veelzeggende titel "Was Jesus a stoner ?"

De hele katholieke kerk is dus al eeuwen aan de drugs. Toen ik als kind naar de kerk moest, begreep ik er allemaal niets van. Een pastoor die in een lange jurk over het altaar zweefde en ondertussen allerlei - voor mij onbegrijpelijke Latijnse woorden - prevelde.
Glaasje rode wijn erbij en nog wat wierook... Ja, ja..., hij was dus gewoon zo high als wat!

Er komt nu niet alleen een zwarte, lesbische gangnam style paus, maar dus ook eentje die aan de marihuana zit.

En deze nieuwe hasjiesj rokende paus gaat als eerste ook een koffieshop "the soulhopper" openen in het Vaticaan. Binnenkort worden er wereldwijd filialen geopend. En de hostie gaat vervangen worden door een medaillon van hasjcake.

Om te bewijzen dat het allemaal heel serieus is, gaven vandaag (ter eren van Valentijnsdag) lieve nonnetjes - met bloemenkransen in het haar - de pelgrims op het St.Pietersplein een hartverwarmende kus. Het wordt dus allemaal "love and peace" wat deze paus gaat verkondigen.

En de kardinalen gaan binnenkort nieuwe psalmen zingen, waaronder het lied van Van Kooten en de Bie "Zo stoned als un garnaal", en voor het nummer "Nederwiet" van Doe Maar, zijn ze ook al druk aan het repeteren.

Ook Armand heeft toegezegd dat hij binnenkort een nieuwe versie van zijn lied "Bloemenkinderen" vanaf het bordes van het Vaticaan ten gehore zal geven.

In Nederland vielen er vandaag plotseling slush puppies (cocaïnepuppies?) uit de hemel. Zou dat een nieuw soort manna zijn - een geschenk van god?