Translate

vrijdag 22 mei 2015

Treintje

Zucht... Treintje

Ja, Treintje Oosterhuis... Zucht! Verliezen met een big smile op je gezicht. Daar heeft ze vast heel lang op geoefend. Maar zeg nou zelf: het lag toch aan dat broekpak! Ik hoorde ergens al mensen mompelen "dat is geen broekpak, nee dat is een ballonpak". Ook ik verwachtte dat ze elk moment zou opstijgen - en zich tot grote hoogte boven de andere songfestivalzangers en zangeressen zou verheffen.

Maar helaas pindakaas. Ze had verdomme die decolletéjurk moeten aanhouden! Daar had ze zeker hoge punten mee gescoord. Tenminste bij mij wel. Het oog wil namelijk ook wel wat. Ja toch! Ze had er in ieder geval een nieuwe trend mee gezet, zodat we de volgende keer zangeressen zouden aanschouwen met nóg meer inkijk! Zodat je goed kunt zien dat er gewerkt wordt - dat de longen worden volgezogen. Dat de borsten bijna exploderen. En dat de juryleden "bijna" van hun stoeltjes worden geblazen.

Tot slot.

Speciaal voor de cenefielen: Lippy tekeningen komen tot leven op Youtube. Het is een beginnetje (4 filmpjes van 15 seconden). Met als topper: Happy Birthday. En er komen er ongetwijfeld meer!
Dus als je jarig bent. Of..., als je nog niet jarig bent. Klik hier voor Lippy on Youtube

Fijn weekend. Of is het nog niet zo ver?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten