Translate

donderdag 5 oktober 2017

Het jaar van de boze muis (THE ANGRY MOUSE)



DE ZWAAN VAN ALTEA IS EEN UNIEK SOUVENIR
Bekijk nog veel meer t-shirts van de zwaan e.a. en... leuke quotes op Spreadshirt.com

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Als je dacht dat de mensheid aan een kernoorlog of energietekort ten onder zou gaan, dan heb je het helemaal bij het verkeerde eind!

Vroeger hadden wij honden (in allerlei soorten en maten) en... robots om drugs en bommen op te sporen. En wat ik altijd wel komisch vond; was dat je soms een hele grote, dikke politieagent achter een klein pinchertje zag aanhobbelen.

Maar goed..., dat is dus allemaal verleden tijd. Want de honden werden vervangen door muizen. De zogenaamde "Bommuizen". Deze beestjes zijn nog veel beter in het traceren van drugs en explosieven. En... ze kosten niet veel; ze eten niet veel en er gaan er heel wat in een sigarenkistje.

Honden hebben vaak kapsones. Ze zijn soms lui en obstinaat. En…, eerst (veel) eten, en dan pas werken. Een muis daarentegen ruimt voor een stukje geitenkaas al snel een heel mijnenveld op. En… ze fokken als konijnen, dus er zijn er altijd genoeg!

Maar op een dag ging er iets mis! Als gevolg van een mislukte nucleaire proef werden die muizen plotseling heel groot. Zo groot als mensen! Ze luisterden niet meer en vormden een muizenleger dat zelf overal bommen plaatste. De gevreesde Mexicaanse kolonel Speedy Gonzales werd hun aanvoerder en zijn kreet "Andale! Andale! Arriba! Arriba" ging door merg en been.

Uiteindelijk werden de muizen de baas over onze planeet. Ze vormden een regering met muizenministers en Mickey Mouse werd hun president. Minnie Mouse werd uiteraard de First Lady. Ze dineerden heel veel en in plaats van kaas - aten ze mensenvlees.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten