Translate

donderdag 7 maart 2013

Goedele Liekens is de sigaar!

De emir van Qatar koopt - in plaats van een paar nieuwe Lamborghini's - voor 8,5 miljoen euro zes Griekse eilanden. Een van de eilanden is Ihaka waar de mythologische held Odysseus woonde.
De Arabier wil er paleizen neerzetten voor zijn kinderen en zijn vrouwen. En misschien gaat hij er tabak verbouwen. Griekenland kan dat geld natuurlijk goed gebruiken.

Wat als de economische crisis doorzet? Verkopen wij dan zo meteen ook onze Waddeneilanden?

Op het jaarlijkse Cubaanse sigarenfestival "Festival del Habana" showde Goedele Liekens er de Cohiba-jurk - van de Antwerpse modeontwerpster Charlotte Pringels.

Slechts gehuld in een paar sigarenbladeren beklom zij sexy de catwalk.

Fidel Castro rook er aan. "Goede tabak, eerste klas kwaliteit! Ik heb Goedele altijd een tof wijf gevonden, een vrouw met ballen en..., nu ruikt ze ook nog eens zo lekker", zei hij tegen een verslaggever.
Ja..., de rondborstige seksdeskundige is nu duidelijk de sigaar!

Op 30 april krijgen we de nieuwe Koningsspelen. De Middeleeuwen herleven! W.A. gaat - gehuld in harnas - ringsteken te paard. Onze nieuwe koningin aanschouwt de spelen vanaf de tribune.
Of Goedele dan naast haar mag zitten is maar de vraag, want Max rookt volgens mij geen sigaren.

"De ijsbeerhuidenhandel blijft - ondanks dat dit prachtige dier met uitsterven wordt bedreigd - gewoon bestaan", lees ik ergens.

Laten we hopen dat het op Koningsdag mooi weer is. Want als het een koude dag wordt, en W.A. waagt het om zijn ijsberenjas aan te trekken, dan is ook hij de sigaar.

Ik denk dat de Republikeinen - aangevoerd door de Partij voor de Dieren - hem dan zeker met witte vlaggen en wimpels te lijf zullen gaan. W.A. gaat dan de geschiedenis in als "de laatste koning der Nederlanden" - een ex-marinier die slechts één dag voor koning speelde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten