Translate

donderdag 28 februari 2013

Ezeltje-strek-je

In Zuid Afrika is in diverse vleesproducten ezelvlees aangetroffen. Geen wonder dat het daar niet erg opschiet. Argumenten als "het is er zo warm..., daar word je hartstikke lui van. Te lui om te werken en..., zelfs te lui om te studeren", gaan dus niet meer op.

Vroeger hielden wij de arme negertjes met kralen en spiegeltjes dom. Tegenwoordig doen we dat dus met vlees van ezels.

Benedictus XVI blijft in het Vaticaan samenhokken met zijn knappe secretaris aartsbisschop George Ganswein (ook wel de George Clooney van het Vaticaan genoemd).

Hij doet het huishouden, terwijl Benedictus de hele dag in zijn stalletje op een ezel rondrijdt.

Wanneer geven ze nu toch eens toe dat ze gewoon een leuk homokoppel zijn. Maar ja, dat mag natuurlijk weer niet van Poetin.

"Het orakel van Washington". Binnenkort mag je voor 500.000 dollar 4 keer per jaar in het Witte Huis bij Obama op bezoek.

'Beste Obarack, hoe ziet mijn toekomst er uit?'
'Nou..., ik zie..., ik zie..., dat jij eerst jouw vader gaat vermoorden en daarna duik je gezellig met je moeder in bed.'
'Maar mijnheer de president..., zie ik er soms zo dom uit? Dat gelooft toch niemand!'

‘Oh, sorry. Ik zie..., dat jij sigaren rookt. En op een dag duikt er een stagiaire onder jouw bureau.’
‘Goed zo Obarack, dat klink al aannemelijker.’

W.A. wordt binnenkort koning, en de politiek sluit - ten tijden van een crisis - een Oranje-akkoord. Het is dus eigenlijk een soort van Ezels-akkoord dat wellicht weldra het einde van de oranjegekte inluidt. Oranje is zo meteen synoniem aan: dom!

Ezeltje-strek-je, Tafeltje-dek-je, Knuppel-uit-de-zak!