Translate

dinsdag 23 oktober 2012

Wat een feest!

NAC ontslaat trainer. Standaard ontslaat hoofdcoach.

Nou..., dan pakt de Engelse voetbalclub Crystal Palace het slimmer aan. Zij laten vrolijke hupseflupsende Cheerleaders dansen op Gangnam Style van PSY. En de dames doen ook nog eens lipsyncen.

En Ronnie Tober, die dankzij de rappers Ali B en Priester - zij maakten een succesvolle remake van "Breng die rozen naar Sandra" - een ware comeback maakte, mag ook mee dansen. Bovendien won hij onlangs nog de Michiel de Ruyter Prijs en binnenkort komt hij met een nieuw nummer "Kom in mijn armen vannacht". Dus redenen genoeg om te feesten!

En, er is nog veel meer om in feeststemming te komen! Want dankzij de crisis wordt de zelfrijdende auto al heel binnenkort een feit. En goedkoop! Omdat ze minder zwaar zijn - er wordt immers niet meer gebotst - er zit dus ook geen airbag in. Ja..., dat wordt een hele zorg minder voor de ziekenhuizen.

En, je mag 'rijden' zonder rijbewijs én zonder verzekering. Dus feest voor mensen die van een drankje houden. Ze mogen weer lekker dronken achter het stuur kruipen. En..., ook goed voor de drankindustrie. Zo zijn er natuurlijk nog talloze voordelen op te noemen. Vul zelf maar in!

Alleen komt er massale werkeloosheid bij de vervoersbedrijven! Maar die chauffeurs worden dan ingezet om de overbodige stoplichten en verkeersborden op te ruimen.

Of we dit allemaal nog gaan meemaken, is de vraag; want volgens de Maya kalender vergaat de wereld op 21-12-2012.

En dan is het uit met de pret!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten